Проект на Тристаен апартамент

Детайл

Представяме Ви 3D концепция за тристаен апартамент. Общата квадратура на апартамента е 78 кв.м., който включва дневна, кухня и трапезария 27.5 кв.м. спалня 16.5 кв.м., детска стая 15.7 кв.м., баня 5.6 кв.м. и антре 12.8 кв.м.

Проектът цели създаване на модерно, уютно и функционално място за обитаване. Съчетали сме всичко необходимо в едно пространство, като трапезна маса, кухня с всички необходими елементи, бар и диван с тв секция.  В детската стая сме предвидили достатъчно пространство за игра, като топлите тонове допринасят за спокойна и уютна атмосфера. 

Като цветова гама сме използвали капучино цвят с антрацит и за акцент пурпурно лилаво, което е акцентен цвят в дневната и спалнята. Доброто съчетание на двата цвята допринася модерно и стилно усещане. С помоща на акцентния цвят по стените, в дневната сме направили визуално разделение на трапезната маса и кухнята от хола. Банята отново следва основния стил и цвят, като сме съчетали мрамор тип калаката с тъмно бежов бетон, за да получим търсения ефект.

Проектът следва създаване на модерна визия, като съчетаването на бежовите нюанси с пурпурния акцен, придава индивидуалност на проекта. 

Галерия към проекта

en_USEnglish