Проект на Двустаен апартамент Yellow point

Детайл

Представяме Ви 3D концепция за двустаен апартамент. Общата квадратура на апартамента е 48.7 кв.м., който включва дневна с преход към антре 29.85 кв.м., спалня 14.5 кв.м. и баня 3.45 кв.м.

В проекта е предвидено сливане на дневната към антрето за създаване на пространство, като двете помещения са отделени с вертикални греди. Спалнята разполага с легло с нощни шкафчета и тв скрин , който се слива с тоалетка. В нишата в спалнята сме предвидили дрешник. 

Цветовата гама, която сме използвали е характерна за индустриалния стил. Използвали сме декоративни тухли, съчетани с черни осветителни тела и черни акценти по мебелите, бежови стени и жълто за акцент. Жълтите акценти допринасят за топлината в помещението и контрастират с останалите елементи. Банята следва същата концепция като останалите помещения- черно, сиво и сме използвали дървесен гранитогрес за смекчаване на студеното усещане. 

Този проект следва основно индустриалния стил, който е доста характерен. Апартаментът подобява на младежко жилище и е подходящо за отдаване под наем.

Галерия към проекта

en_USEnglish