Проект на Двустаен апартамент Флора

Детайл

Представяме Ви 3D концепция на двустаен апартамент с обща площ от 55.8 кв.м. Дневната е съчетана с кухня и трапезна маса с обща площ 27.8 кв.м., антре от 4.2 кв.м., баня – 5.8 кв.м. и спалня с площ от 18 кв.м.

Дизайнът на този проект е основан върху идеята за „Контакта с природата“. За да постигнем този ефект сме използвали зеления цвят, който присъства в мебелите, по стените и като акценти. Комбинацията на зелените нюанси със светли и топли тонове прави едно уютно, комфортно и спокойно място за обитаване. За да подсилим ефекта на „контакт с природата“, без да пренасищане помещенията, сме използвали тапет с флоралните мотиви на една от стените в спалнята. В банята сме решили, да използваме скандинавски мъх, като единствен акцент, който да привлича вниманието. Дневната- като място, където най-голяма част от времето прекарваме там, сме проектирали с окачен таван, чието продължение представлява мрежа със зелени висящи елементи. 

Основната идея, която цели този проект е създаване на функционално и уютно място за обитаване, което благодарение на зелените акценти, то придобива и един различен стил и атмосфера, които ни доближават до природата.

Галерия към проекта

en_USEnglish