Интериорен дизайн 

на тристаен апартамент

гр. Перник

Детайл

Представяме Ви 3D концепция на тристаен апартамент с обща площ от 76 кв.м. Апартаментът се състои от дневна с кухня с обща площ от 26 кв.м., спалня с площ от 16.5 кв.м., гостна стая – 13.5 кв.м., антре с площ от 11.2 кв.м., две бани с площ от 4.2 кв.м. 

Във всекидневната е съчетана просторна кухня и трапезна маса, като ясно се открояват две функционални зони. Апартаментът следва създаване на функционално и балансирано място за обитаване.

За под във всекидневната, спалнята и гостната стая сме ползвали Ламиниран паркет Дъб, който се вписва в концепцията за създаване на уютен и топъл дизайн. За антрето и кухнята сме ползвали светъл и бежов гранитогрес, който да бъде удобен и същевременно да си пасва с основната цветова комбинация. Като основен цвят сме заложили на светлите и топли нюанси , като капучино и светло сиво. За да избегнем ефекта на прекален дюс, сме заложили черни осветителни тела, тъмна тапицерия на дивана и спалнята.

 С помощта на баланса между топлите цветове и контраста, който се получава благодарение на черните елементи, получаваме търсения ефект- създаване на интериорен дизайн, който е уютен, модерен и функционален.

Галерия към проекта

en_USEnglish