Интериорен дизайн на Бунгала, 

гр. Обзор

Детайл

Представяме Ви един интериорен проект на четири бунгала в град Обзор. Целта на бунгалата е да се отдават под наем, през летния сезон за почивка. Изискването на клиента беше да се създаде дизайн, като всяко едно от бунгалата да бъде персонализирано с цвят. За тази цел сме избрали четири ярки цветове, които да присъстват в част от декорациите в интериора.

Функционалното разпределение на бунгалата, представлява помещение в което има разположена малка, но напълно удобна и функционална кухня и трапезна маса. С частична преграда е разположена мастър спалнята, детска-вторична спалня и баня. Функционалните зони позволяват да бъдат покрити всички нужди на клиентите при този тип услуга. 

Като цветова палитра сме използвали основно светли и топли цветове и дървени материали. Дизайнът включва топли и светли цветове, които създават уют и топлина, създаване на една лятна атмосфера. Като акцентни цветове сме избрали синьо, зелено, оранжево и корал, като сме заложили този цвят да присъства в пердетата, декоративна картина, пуф и възглавници. Идеята е акцентният цвят да присъства в умерена доза, но достатъчна за да привлича вниманието. 

Този проект беше един интересен и различен опит за нас, но благодарение на добрата комуникация с клиентите, комбиниране на цветовата палитра и акцентните цветове, постигнахме желания резултат.

Галерия към проекта

en_USEnglish