Едностаен апартамен Catty inspiration

Детайл

Представяме Ви 3D концепция на едностаен апартамент с обща квадратура от 49.7 кв.м. Проектът представлява едно общо пространство на дневна, кухня и спалня с обща квадратура от 40.2 кв.м., антре – 5 кв.м. и баня 4.5 кв.м.

Проектът представлява едно по-нестандартно функционално решение, което благодарение на разчупените си форми има индивидуален и привлекателен стил. Дневната и спалнята са част от едно пространство, като са визуално разделени със стъклена витрина. Въпреки малката си площ, в проекта са показани, че са приложени всички нужни елементи в едно жилище. За да може максимално да използваме пространството и то да бъде функционално, просторно и естетически добре сме предвидили тв рафтът да обръща към кухнята и да бъде използван като трапезна маса. 

За стила на проекта, може да кажем че е вдъхновен от индустриалния стил. Използвали сме декоративна черно-бяла плочка тип “Terrazzo” и акцентен цвят пастелно розово. Тази комбинация, ни помогна за да получим търсения ефект. 

Апартаментът е едностаен, но същевременно просторен и функционален. С помощта на добрите смесици между стиловете и декоративните елементи получихме един по различен интериор.

Галерия към проекта

en_USEnglish